Logo CuraeVitel balie langer thuis wit

CuraeVitel Balie biedt voor 55-plussers en ouder in de vertrouwde omgeving woon-, comfort- en zorgdiensten. Met onze partners G4S (alarmcentrale) en Loxone (slimme technologie voor in huis) zorgen wij ervoor dat u comfortabel en veilig langer thuis kunt blijven wonen zonder zorgen. 

LAATSTE NIEUWS

TECHNOLOGIE DIE UW VEILIGHEID BORGT

Met de Smart Home oplossingen van CuraeVitel Balie kunt u veiligheid en comfort in uw woonomgeving toevoegen. Wij helpen u bij welke combinatie van de Smart Home oplossingen het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen aansluit. De mogelijkheden worden in dit animatiefilmpje toegelicht.

ZORGDIENSTEN

Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u deze vraag ook stellen bij de CuraeVitel Balie. Een groep van ervaren professionals staat voor u klaar om u te begeleiden bij uw zorgvraag. Zelf hoeft u dan niet uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn en bij welk loket u zich moet melden.

COMFORTDIENSTEN

De comfortdiensten van de CuraeVitel Balie kunnen aangevraagd worden. Of het gaat om ondersteuning bij het huishouden, u een afspraak wil maken met de kapper of schoonheidsspecialist die bij u thuis komt of een klusje dat gedaan moet in huis, al deze diensten en meer worden via de CuraeVitel Balie aangeboden. 

CURAEVITEL BALIE VOOR PROJECTONTWIKKELAARS

Het CuraeVitel Balie concept wordt ook al toegepast in woonprojecten en renovaties. De voorbereidingen voor de technologische aansluitingen worden tijdens de bouw al uitgevoerd, waardoor het daarna eenvoudig is om alle technologie in te richten naar de behoefte van de bewoners.