COMFORTDIENSTEN

Naast onze woondiensten bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze comfortdiensten. Onze comfortdiensten zijn extra diensten die het leven zeer veraangenamen. Zo helpt CuraeVitel Balie u bijvoorbeeld met al uw computervragen. Van Windows tot Apple, tablets tot printers en alles wat hier tussen zit. Uw nieuwe televisie installeren en aansluiten op het internet? U belt en wij komen. Heeft u alleen een vraag? Onze medewerkers van de helpdesk helpen u graag. U staat er dus nooit meer alleen voor. Op huishoudelijk gebied kunnen we uw werkzaamheden verlichten met bijv. wassen, strijken, beddengoed verschonen, kasten opruimen, etc. Een uitkomst voor elke dag, wanneer het wenselijk is. Op verzoek regelen wij voor u allerlei comfortdiensten zoals pedicure, kapper, schoonheidsspecialiste of klusjesman. Wij kunnen (zorg)afspraken voor u maken en u begeleiden bij het bezoek. Wij regelen alles, u hoeft alleen de auto maar in te stappen. Wij houden toezicht, begeleiden zo nodig kleine zorgtaken, ordenen en onderhouden de administratie, houden gezelschap.

ZOEK COMFORTDIENST

Hier vindt u informatie over de comfortdiensten die via de CuraeVitel Balie worden aangeboden. Via de gele knop hieronder (filter) is het mogelijk om snel op categorie te zoeken. In het grijze gedeelte kunt u zelf aangeven welke dienst u zoekt door een woord in te voeren. 

LEES DE INFORMATIE

Lees de informatie die bij de dienst staat weergegeven.

VRAAG DIENST DIRECT AAN

Als u de dienst wil aanvragen, klik dan op 'Dienst aanvragen'. Er wordt dan een formulier getoond dat u kunt gebruiken om de dienst aan te vragen.