COMFORTDIENSTEN

Hieronder vindt u de comfortdiensten die de CuraeVitel Balie aanbiedt. 

Het aanbod van comfortdiensten varieert van computerhulp, huishoudelijk zaken (o.a. wassen, strijken) en helpen bij administratie tot aan persoonlijke verzorging zoals pedicure, kapper of schoonheidsspecialiste.

Ook voor klusjes die gedaan moeten worden in of om de woning kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld ophangen van een lamp of schilderij of het behangen van een muur.

Wij houden toezicht, begeleiden zo nodig kleine zorgtaken en houden gezelschap.

Als u meer informatie over een dienst wil ontvangen of een dienst wil aanvragen, dan kunt u via de knop ‘aanvragen’ contact opnemen met ons.

ZOEK EEN COMFORTDIENST

LEES DE INFORMATIE

VRAAG DE DIENST AAN

Kapper & Schoonheidspecialist

Even een moment voor u zelf!
Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of de kapper is de gelegenheid om te ontspannen en u zelf te verwennen. Wilt u hiervoor niet de deur uit, maar lekker thuis kunnen ontspannen en genieten? Dan biedt CuraeVitel Balie uitkomst met de schoonheidsspecialiste en kapper aan huis.

Tuinonderhoud

Groene vingers nodig?
Om ervoor te zorgen dat een mooie tuin ook vooral mooi blijft, is regelmatig onderhoud een vereiste. Heeft u
geen groene vingers, geen tijd of is uw tuin te groot? Dan kunt u het onderhoud geheel of gedeeltelijk uit handen geven. Onze hovenier komt u graag adviseren en helpt u met al uw tuinonderhoud. Hij kan u bijvoorbeeld helpen met snoeien, spitten of het aanpassen van uw tuin naar een onderhoudsarme of rolstoelvriendelijke tuin. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte.

Huishoudelijke hulp

Omdat een schoon huis ‘lekkerder’ woont.
Het is fijner en gezonder wonen in een schoon en opgeruimd huis. Als u steeds meer moeite heeft om uw huis schoon en opgeruimd te houden omdat u tijd te kort komt, of door een beperking (tijdelijk) niet in staat bent huishoudelijk werk te doen dan helpen onze medewerkers u graag.

Of het nu gaat om eenmalige of terugkerende werkzaamheden of om een goed gevulde koelkast en schoon en fris huis bij thuiskomst uit het ziekenhuis of vakantie. Wij staan voor u klaar.

  • Voorbeelden van huishoudelijke werkzaamheden:
   Stofzuigen en dweilen
  • Stoffen
  • Schoonmaken badkamer en sanitair
  • Ramen zemen
  • Schoonmaken keuken
  • Grote voor- of najaarsschoonmaak

Klussendienst

Voor alle klussen in en rondom uw woning.
Grote klussen, kleine klussen. Elke woning heeft onderhoud nodig. Onze medewerkers helpen u graag bij het repareren van een lekkende kraan, het ophangen van een schilderij en het weghalen van een drempel. Maar ook het witten van uw plafond, behangen of schilderen behoort tot de mogelijkheden.

  • Voorbeelden van kleine klussen in en om het huis:
   Ophangen van schilderijen
  • Weghalen of aanleggen van drempels
  • Schilderwerk
  • Vervangen van lampen
  • Overige kleine en/of grote reparaties

Heeft u plannen voor een grotere verbouwing of een renovatie? Ook dan kan u op ons rekenen.

Woning leegruimen

Omdat u al genoeg aan uw hoofd heeft.
Wanneer een dierbare komt te overlijden heeft u veel te verwerken en komt er veel op u af. Moet u daarbij ook nog de woning leegruimen, schoonmaken en zonder gebreken opleveren, dan is dat een extra emotionele belasting.

Onze medewerkers nemen u, afhankelijk van uw wensen, alles uit handen. Van het leegruimen en netjes opleveren van de woning tot aan het tijdelijk opslaan van de inboedel. Waardoor u zich kunt richten op dat wat op dat moment het belangrijkste is, uw rouwproces.

Pedicure aan huis

Vermoeide of pijnlijke voeten?
Goede voetverzorging wordt, naarmate u ouder wordt, steeds belangrijker. Als het steeds moeilijker wordt
om het zelf te doen, dan helpen onze erkende specialisten u graag. Zij verlossen u niet alleen van bestaande ongemakken, maar helpen u ook in het voorkomen ervan. Bovendien kunnen zij u uitgebreid adviseren, ook als het gaat om bijvoorbeeld de diabetische voet.

Wasservice

Kleding en beddengoed weer fris!
De was wordt voor u gedaan en weer fris en keurig opgevouwen weer teruggebracht.

Gezelschapsmomenten

Voor alle momenten die u wilt delen.
Bent u op zoek naar een luisterend oor, of gaat u graag een dagje uit? Maak dan gebruik van onze gezelschapsservice.

Wij bieden u begeleiding en ondersteuning bij de gewone dagelijkse bezigheden, activiteiten en/of mantelzorg-ondersteuning. Maar zijn er ook voor het voeren van een goed gesprek, het maken van een wandeling, om mee te gaan naar een avondvoorstelling (theater) of als gesprekspartner bij een bezoek aan een medisch specialist.

Of het nu gaat om wekelijks een uurtje, een hele dag of incidenteel, onze medewerkers staan voor u klaar.

Computerservice

Uw computer altijd ‘up to date’.
Bent u steeds meer tijd kwijt met het installeren van software? Heeft u geen idee hoe u uw printer moet installeren? Wilt u iets updaten maar u weet niet hoe? En ziet u door de bomen het bos niet meer als het
gaat om foutmeldingen, virussen of virusscanners?

Onze medewerkers helpen u graag bij het aansluiten van internet of het installeren van randapparatuur,
maar ook bij het aanleggen en wegwerken van kabels.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Oplossen computerproblemen
  • Uitleg gebruik Social Media
  • Installatie apparatuur
  • Aansluiten internet, televisie en telefonie
  • Computerles

Verhuisservice

Verhuizen zonder zorgen.
Zorgeloos verhuizen? Afhankelijk van uw wensen nemen wij u alles uit handen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het in- en uitpakken van uw spullen, het verhuizen zelf en het naar wens opleveren van de oude woning. Het verzorgen van verhuisberichten en overige administratieve zaken behoort ook tot de mogelijkheden. Wij streven ernaar om alles binnen een dag ingepakt, verhuist en geplaatst te hebben.

  • Voorbeelden van werkzaamheden:
   In- en uitpakken inboedel
  • Verzorgen verhuisberichten
  • Vervoeren inboedel
  • In- en uitladen inboedel
  • (her)plaatsen apparatuur

VRAAG HIERONDER UW COMFORTDIENST AAN