Blog – Langer thuis zonder zorgen

Bij CuraeVitel Balie verbinden we wonen, technologie en zorg. Door de woonomgeving intelligent in te richten en technologie in te zetten, is het mogelijk op uw oude dag zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan technologie om iemand te alarmeren als u valt en niet meer overeind komt of een videoverbinding met een zorgverlener voor zorg op afstand.

Voor de technologie werken we samen met Loxone die zorgt voor gebruikersvriendelijke toepassingen en de hoogste graad van beveiliging. Alle gegevens waarvan de slimme systemen gebruikmaken, blijven binnen de eigen woonomgeving, zodat uw privacy is gewaarborgd.

CuraeVitel Balie biedt alle diensten die nodig zijn om veilig thuis te blijven wonen, waarbij mantelzorgers en zorgverleners eenvoudig een oogje in het zeil kunnen houden. Samen met onze partners houden we technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en blijven we nieuwe diensten en functies ontwikkelen die dat doel ondersteunen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? De korte animatie ‘Langer thuis zonder zorgen’ geeft u een goed beeld van onze dienstverlening voor wooncomfort op uw oude dag. Bekijk de film


Table of Contents