Blog – Sensortechnologie voor veilig wonen

Ouder worden is niet altijd gemakkelijk. Als u een dagje ouder wordt, brengt dat niet alleen vragen en zorgen met zich mee voor uzelf, maar ook voor uw kinderen. Wat als u thuis onwel wordt of door vergeetachtigheid het gasfornuis onbewaakt laat aanstaan? De sensortechnologie van CuraeVitel Balie zorgt voor veiligheid in huis. Zo worden uw naasten gewaarschuwd als u bijvoorbeeld lelijk valt en niet meer overeind komt. 

Samen met Loxone hebben we een technologiepakket ontwikkeld dat aan te passen is voor  iedere woonsituatie.  Naast veiligheid kan deze technologie ook extra comfort bieden, zoals automatische verlichting, slim energiebeheer en het openen van de deur op afstand. In de loop van de tijd kunt u het pakket desgewenst uitbreiden of aanpassen.

Bij noodsituaties gaat vanuit de sensortechnologie direct een melding uit naar de alarmcentrale van G4S. Zij kunnen snel de hulp inschakelen die nodig is. Dankzij de technologie wordt dag en nacht een oogje in het zeil gehouden. Uiteraard zorgen we daarbij dat uw privacy gewaarborgd blijft. 

Bekijk de mogelijkheden

Table of Contents