Blog – Succesfactoren voor woontechnologie

Ouderen blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen. Moderne technologie zorgt dat monitoring en zorg op afstand mogelijk is. Voorwaarden voor succes? Gebruiksvriendelijke toepassingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de bewoner. Bij CureaVitel Balie snappen we dat maatwerk belangrijk is.

CuraeVitel Balie is al lang actief in zorg- en woondiensten voor ouderen. Wij zien dat inzet van technologie alleen werkt als de bewoner zelf kan bepalen hoe de technologie wordt toegepast. Daarom bieden wij diverse opties aan. Op basis van een vragenlijst stellen wij zorgvuldig een pakket op maat samen. 

Vaak duikt het misverstand op dat ouderen geen belangstelling hebben voor technologie. Heel veel ouderen maken gebruik van een smartphone en velen weten ook de weg op internet, Facebook en WhatsApp. Als de toepassingen gebruiksvriendelijk zijn en de leverancier goede uitleg en ondersteuning geeft, kunnen ouderen er uitstekend mee uit de voeten.

Toegankelijke toepassingen die aansluiten bij uw behoeften, bij CuraeVitel Balie kunt u daarop rekenen. Wij zorgen daarbij ook dat uw privacy optimaal wordt gewaarborgd. Veranderen uw wensen in de loop van de tijd? Dan kunt u het technologiepakket eenvoudig aanpassen.

Bekijk de mogelijkheden

Table of Contents