Wonen

CuraeVitel Balie biedt alles wat een actieve senior nodig heeft: moderne, luxe comfortwoningen en vrijblijvend toegang tot een ruim aanbod aanvullende comfortdiensten, woondiensten en zorgdiensten. Dankzij de aanwezigheid van een comfort-assistent en een vierentwintig-uurs contact met de alarmcentrale via slimme domotica is er altijd hulp binnen handbereik. Daarnaast is er toegang tot gemeenschappelijke ruimtes waar bewoners kunnen deelnemen aan activiteiten. Bovendien kunnen bewoners ten alle tijden een beroep doen op medicatiebeheer, administratieve bijstand en boodschappendiensten.

Naast koop maakt CuraeVitel Balie het voor 50 plussers met of zonder zorgvraag mogelijk in een toekomstbestendige omgeving een comfortwoning te huren. Iedere woning beschikt over het innovatieve home smart systeem.  Er zijn huurmogelijkheden voor verschillende comfortwoningen. Informatie: www.huurwonen.com

Project Yerseke

(opgeleverd juni 2020)

Project Wilhelminadorp

(start bouw 2020)

Project Goes

(start bouw 2020)

In Goes zullen 85 comfortwoningen gebouwd worden waarvan 35 woningen in het voormalige GAK, dat volledig wordt gesloopt. De begane grond krijgt een maatschappelijke en paramedische invulling.

Project Middelburg

(start bouw 2020)

Project Hulst

(start bouw 2020)

Project Heerhugowaard

(start bouw 2020)

Project Kortgene

(start bouw 2020)

Project Heinkenszand (huur)

(start bouw 2020)

Richtlijnen 2020 -
Kwaliteitseisen CuraeVitel

Preventie en slimme techniek in
woningen van CuraeVitel Balie